Tule mukaan yhteisöömme

Hyvä Koti ry:n toiminta on tarkoitettu Länsi-Uudenmaan mielenterveyskuntoutujille. Toiminta sopii sinulle, jos kaipaat päiviisi mielekästä sisältöä ja sosiaalisia kontakteja. Moniammatillinen työryhmä tukee, ohjaa ja auttaa yhteisöissämme kävijöitä päivän työtehtävissä, joten mitään ennakkotaitoja ei toimintaan osallistuminen vaadi. 

Miten pääsen mukaan toimintaan?

Voit sopia tutustutumiskäynnin itsellesi tai asiakkaallesi soittamalla suoraan sinua kiinnostavan yhteisöön, lähettämällä meille sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä pääset näkemään yhteisön tilat, ohjaajat ja muita yhteisöjäseniä. Käynnillä kerromme sinulle tarkemmin toiminnastamme ja voit esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tutustumiskäyntiin on hyvä varata aikaa 0,5 -1h. Käynnin päätteeksi sovimme kanssasi tutustumispäivän, jolloin tulet koko päiväksi kokeilemaan, sopiiko toiminta juuri sinulle. 

Tutustumiskäynnille voit ottaa mukaan esimerkiksi sinulle tutun työntekijä (sosiaali- tai terveyspalveluista) tai muun tukihenkilön. Voit tulle myös käynnille myös yksin. 

Järjestämme tutustumiskäyntejä myös työryhmille, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli halautte tulla tutustumaan toimintaamme!

Tutustumispäivä 

Tutustumispäivänä pääset näkemään koko päivän kulun yhteisössä. Halutessasi voit jo tutustumispäivänä ottaa osaa arjen askareisiin tai vain seurata päivän kulkua omaan tahtiisi.  Mikäli haluat aloittaa yhteisömme jäsenenä, sovimme tutustumispäivän jälkeen sinulle kiinteät käyntipäivät, jotka sopivat muuhun viikko-ohjelmaasi.